ANKARA / GÖLBAŞI - Dr.Ahmet-Filiz Göğüş İlkokulu

Öğrenciler Gölbaşında Kitapları Yanı Başında

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması amacı ile başlattığı Öğrenciler Gölbaşında Kitapları Yanı Başında  projesi ile ilgili bilgilere İlçe Milli Eğitim Sayfasında projeler ve stratejik plan başlığında ilgili proje ismine giriş yaparak ulaşabilirsiniz .

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Proje kapsamında her sınıf seviyesine uygun kitaplar belirlenmiştir. Belli tarihlerde bu kitapları okuyarak , kitaplarla ilgili sınavlar sistem üzerinden yapılacaktır . Bu kitaplara öğrenciler Halk Kütüphanelerinden ulaşabilecek veya kendileri temin edecektir .  Öğrencilerimizin sınavlara girebilmesi için sisteme kayıt olmaları gerekmektedir. Kayıt olmak için tıklayınız

Yarışama ile ilgili ayrıntılı bilgileri içeren eylem planını indirmek tıklayınız .

29-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 12:47 - Görüntülenme: 77